Shopping Cart

No products in the cart.

Pršuta od pačetine

Raw & Smoked pršuta od pačetine je delikates nastao brižljivo vođenim tehnološkim procesom pod budnim okom šefa Uroša Knežića. Na potpuno prirodan način, bez dodavanja aditiva i konzervansa, Knežić stvara novo uzbudljivo kulinarsko iskustvo dostupnim i u Srbiji. Pršuta od pačetine je meso izuzetno bogato hranljivim sastojcima, ukusno je kao hladno, tanko narezano posluženje.

KVALITETNO

Raw & Smoked pršut od pačetine nastaje strogo kontrolisanim tehnološkim postupkom na hladnom dimu prirodne arome bukovine. Svi proizvodi prethodno prolaze prirodan proces dehidracije i konzervacije i tako zadržavaju svoju boju i definišu jedinstven ukus.

PRIRODNO

Pršuta od pačetine je meso izuzetno ukusno i bogato hranjivim sastojcima. Odličan je izvor proteina i zdravih masti, kao i mikronutrijenata uključujući selen, gvožđe i nacin. Raw & Smoked pršuta od pačetine je odličan dodatak svakoj uravnoteženoj ishrani.

AUTENTIČNO

Pačje meso je meso jakog intenziteta, koje je po ukusu bliže crvenom nego živinskom mesu. Ukus patke bi se mogao uporediti sa jetrom ili šniclom, a u svom  izdanju u vidu pršute, Raw & Smoked pršuta od pačetine je odmah spremna za konzumaciju.

150g - 1,100,00 RSD