Shopping Cart

No products in the cart.

Dimljeni losos 150g

Osim što dimljeni losos ima neverovatan ukus, on je takođe i izuzetno zdrav. Ne sadrži mnogo kalorija i bogat je proteinima. Ono što odlikuje naš dimljeni losos, jeste pažljiv postupak odabira i obrade namirnica. Nastojimo da kvalitetom osvojimo i vašu trpezu. Raw&Smoked hladno dimljeni losos, možete koristiti kao hladno predjelo, u salatama, na brisketima ili tanko rezan sa par kapi limuna i vino.

KVALITETNO

Pre dimljenja, losos se osuši kako bi dobio slanu aromu. Proces sušenja je dosta bitan, kao i proces konzervacije i dimljenja, kako bi se losos što bolje očuvao. Mi primenjujemo isključivo tradicionalno, hladno dimljenje na bukovini, bez ikakvih veštačkih dodataka.

PRIRODNO

U Raw & Smoked, dimljeni losos se sprema na tradicionalan i prirodan način, bez dodavanja bespotrebnih aditiva i konzervansa ili bilo kakvih nitratnih soli. Dimljenje se vrši u našim posebnim komorama koje smo prilagodili kako bi dobili najautentičniji dimljeni losos besprekornog ukusa.

AUTENTIČNO

Već duži niz godina, dimljeni losos predstavlja jedno od najpopularnijih i najomiljenijih jela na svetu, a kada probate dimljeni losos iz Raw & Smoked kuhinje, shvatićete i zašto. Dimljeni losos se najčešće kombinuje uz neko sveže pecivo i krem sir, kao i sa raznim sosevima. Dimljeni losos predstavlja idealan i zdrav obrok, a najbolja stvar je što se može jesti u bilo koje doba dana – za doručak, ručak ili večeru.

150g - 950,00 RSD