Shopping Cart

No products in the cart.

Dimljeni biftek 150g

Raw&Smoked dimljeni biftek za vas priprema savršene komade mesa iz domaće proizvodnje, dimljene na hladnom dimu bukovine. Proces je potpuno prirodan, bez dodataka veštačkih boja, aroma i konzervansa. Biftek je najkvalitetnije i najmekše crveno meso, koje predstavlja pravu gastronomsku poslasticu. Ima savršen nutritivni sastav, sa niskom kalorijskom vrednošću i izvor je kvalitetnih proteina.

KVALITETNO

Dimljenje je za nas umetnost. Naš biftek je blagod ukusa, koji se lako kombinuje i uklapa u različite recepte. Hladno dimljena govedina može da traje mesecima, a pravilno dimljeni biftek, zadržaće svežinu i aromu. Izaberite naše proverene i autentične proizvode vrhunskog kvaliteta.

PRIRODNO

Raw & Smoked za vas priprema savršene komade mesa iz domaće proizvodnje, dimljene na hladnom dimu bukovine. Proces je potpuno prirodan, bez dodataka veštačkih boja, aroma i konzervansa. Dimljenje se vrši na tradicionalan način, sa minimalnom količinom soli i dima.

AUTENTIČNO

Karpaćo i tartar biftek su neizostavna delicija savremenog kulinarstva, koja se služe po svim svetskim restoranima u različitim varijantama, ali je ključan sastojak vekovima ostao isti – kvalitetno i čisto sveže meso.

150g - 1,150,00 RSD