Shopping Cart

No products in the cart.

Uslovi korišćenja

 1. NAVIGACIONI PODACI

Kao i u svakoj prodavnici, možete slobodno da razgledate i upoznajete proizvode – bez obaveze kupovine. Ukoliko odlučite da kupite bilo koji proizvod, najvažnije je da znate da kupovinu u našoj prodavnici obavljate na siguran način, bez ikakvog rizika za Vas i bez mogućnosti zloupotrebe podataka i Vaše platne kartice.

 1. KAKO KUPOVATI

Postupak kupovine je vrlo jednostavan i sastoji se od samo nekoliko koraka. Imate mogućnost izbora željenih i Vama odgovarajućih proizvoda ili se u pojedinim delovima možete upoznati sa našom ponudom. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica možete nas kontaktirati za savet ili preporuku.
U Moja Korpa videćete specifikaciju poručenih proizvoda, gde možete takođe vršiti korekcije i izmene. Takođe možete da se vratite nazad na kupovinu, ukoliko želite da nastavite kupovinu, ili da završite kupovinu. Posle odabira možete videti pregled čitave narudžbine sa cenama, sa podacima o načinu plaćanja i dostavljanja. Poslednji korak predstavlja slanje konačne narudžbine. U svakom trenutku, pre konačnog slanja, vašu narudžbinu možete menjati, povećavati ili smanjivati, dodati novi proizvod ili odustati od celokupne kupovine. Da biste regularno završili kupovinu neophodno je da popunite NARUDŽBENICU unosom svih neophodnih podataka, koji su bitni da bi Vam poručena roba bila isporučena. Nakon toga kliknite na Snimi narudžbinu i dobićete obaveštenje da je Vaša narudžbenica uspešno realizovana. Kada pošaljete konačnu narudžbinu, na vašu e-mail adresu stići će automatski i potvrda narudžbine sa svim bitnim elementima, za Vašu evidenciju.

 1. SIGURNOST I ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

U ime RAW&SMOKED obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni RAW&SMOKED (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 1. ISPORUKA

Rok isporuke je dva radna dana. Vreme dostave se računa od završetka dana kada ste poručili. Vikendom i praznicima ne vršimo isporuke.

 1. NAČIN PLAĆANJA

Proizvode na stranici RAW&SMOKED možete platiti:
Platna kartica (moguće je kupovati i debitnim karticama)
Platnom karticom mogu kupovati pravna i fizička lica. Plaćanje se može izvršti samo platnim karticama Visa, Amex, Dina, Maestro karticom. Po izvršenoj uplati porudžbina se smatra izvršenom i od tada teče njena realizacija, t.j. rok isporuke. (ova usluga tj. Nacina placanja je u pripremi )

 1. ZAŠTITA POTROŠAČA

Online kupovina je danas jedan od najpopularnijih načina kupovine u svetu, a sve više i kod nas. Ovaj vid kupovine ima svojih prednosti jer omogućava svakome da kupuje gde god da se nalazi iz udobnosti svog doma štedeći vreme, a sa našim popustima i novac. Online kupovina na sajtu RAW&SMOKED predstavlja najbolju i najbržu kupovinu. Sva kupljena roba isporučuje se na željenu adresu u najkraćem roku, bez obzira da li ste pravno ili fizičko lice.

 1. ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Raiffeisen ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 1. ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime RAW&SMOKED obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u RAW&SMOKED (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 1. ISPORUKA ROBE

RAW&SMOKED se obavezuje da će kupljenu robu dostaviti Kupcu na adresu koju je naznačio prilikom kupovine u najkraćem mogućem roku. U opisu pojedinačnih artikala tačno je naznačeno vreme isporuke svakog proizvoda. Troškovi isporuke naznačeni su u korpi, odnosno prilikom procesa kupovine. Uobičajeno vreme isporuke je 2 radna dana. Isporuka se vrši samo na teritoriji Beograda.
Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom kupovine, RAW&SMOKED ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju, RAW&SMOKED će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novoutvrđenu adresu. Naručenu robu Kupac mora da plati prilikom preuzimanja iste ukoliko je izabrano plaćanje pouzećem.

 1. KVALITET I KVANTITET ROBE

RAW&SMOKED garantuje za kvalitet proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju proizvođačkoj specifikaciji navedenoj na sajtu.
REKLAMACIJA I POVRAĆAJ ROBE
Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:
Isporuke robe koja nije naručena,Isporuke robe kojoj je istekao rok trajanja iIsporuke robe koja ima materijalne nedostatke.Kupac je dužan da uputi žalbu usmenim – pismenim putem na telefon 066484943 ili e-mailom na adresu rawandsmoked@gmail.com u roku od 5 dana od dana kupovine kao i da za predmetnu robu dostavi odgovarajući dokaz o kupovini.
RAW&SMOKED je dužna da se o žalbi Kupca odluče u roku od 5 radnih dana od dana prijema žalbe i da o ishodu postupka obaveste Kupca, pismenim ili usmenim putem.

 1. POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, RAW&SMOKED je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
Kupac je dužan da pošalje nazad reklamiranu robu u roku od 5 dana od prijema obaveštenja da je žalba uvažena.
Ukoliko Kupac u roku ne vrati reklamiranu orginalnu robu, ili ukoliko se ustanovi da reklamirana roba nije kupljena preko sajta www.rawandsmoked.rs, uprava sajta zadržava pravo da Kupcu ne isporuči novu robu, odnosno da ne izvrši povraćaj cene i troškova povraćaja robe.RAW&SMOKED ne odgovara kupcu za bilo koju vrstu štete u ovom slučaju.
U slučaju da se Kupac opredelio za zamenu predmetne robe, RAW&SMOKED je dužna da istu isporuči u najkraćem roku. U slučaju da je nemoguće isporučiti drugu robu, RAW&SMOKED će nadoknaditi kupcu troškove povraćaja robe i vrednost robe koju više nije u mogućnosti da isporuči.
Ispis tačnog, ispravljenog računa će biti dostavljen u odgovarajućem roku poštom na adresu naznačenoj prilikom registracije.

 1. IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen se dobija konverzijom Vaše valute u dinar prema kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu loklanu valutu prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koje je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 1. PODACI O TRGOVCU
 1. Poreski identifikacioni broj (PIB): 112375072
 2. Matični broj lica (pravna lica, radnje): 21660825
 3. Naziv firme: RAW&SMOKED
 4. Ime i prezime ovlašćenog lica: Uroš Knežić
 5. Šifra delatnosti: 1020
 6. Podaci o sedištu: Republika Srbija
 7. Opština: Grocka
 8. Mesto: Vrčin
 9. Naziv ulice i broj: Gajeva 2
 10. Broj telefona: 066 48 49 43
 11. Broj tekućeg računa : 265-653031000102