Shopping Cart

No products in the cart.

Dimljeni brancin 150g

Raw & Smoked dimljeni brancin je jedan od proizvoda koga sa ponosom predstvljamo kao apsolutno nov na tržištu.

Fileti hladno dimljenog brancina imaju jedinstven i prijatan ukus. Mnogi smatraju da je dimljeni brancin zapravo jedno od najukusnijih ribljih jela, baš zbog specifičnog, a blagog ukusa.

Brancin sadrži mnoge zdrave nutrijente kao što su razni vitamini, selen, i omega-3 masne kiseline. Porcija dimljenog brancina sadrži veoma mali broj kalorija, a u isto vreme je i odličan izvor proteina.

Kuvari imaju odličnu priliku da jelovnike upotpune vrhunskim proizvodom koji će zadovoljiti i najveće poznavaoce gastronomije.

Sada možete priredite pravi gastronomski užitak kod kuće, sa premium proizvodima koji dolaze iz naše manufakture.

KVALITETNO

Ukoliko ste zainteresovani da probate neverovatno ukusan dimljeni brancin koji je spremljen na tradicionalan način bez dodatnih aditiva, onda je Raw&Smoked dimljeni brancin pravi izbor za Vas. Dok se brancin dimi u komorama, dobija nežnu teksturu koja doprinosi ukusu, bez ikakavih drugih dodataka.

PRIRODNO

Ukus dimljenog brancina je fantastican i prepun arome, zbog tradicionalnog hladnog dimljenja na bukovom drvetu, koje se koristi stotinama godina unazad. Mi smo sačuvali prirodan proces dimljenja, tako da je proizvod koji stigne do vas vrhunskog kvaliteta.

AUTENTIČNO

Meso brancina je jednostavno za pripremu i serviranje, a može se koristiti i za carpaccio ili sushi. Tanko isečen, u kombinaciji sa svezim zacinima i citrusnim solima, ovaj specijalitet lako zauzima prvo mesto kada su u pitanju poslastice kojim se možete prepustiti, bez obzira na priliku.

150g - 950,00 RSD