Shopping Cart

No products in the cart.

Dimljena tuna 150g

Raw & Smoked dimljena tuna je nastala na hladnom dimu bukovine, ima karakterističnu, glatku teksturu i ukus koji zadržava svoju prirodnu aromu. Ovo je lagan i osvežavajuć delikates, koji se može koristiti u sušiju, salatama, karpaću, kao stek ili jednostavno samostalno, kao tanko narezano posluženje. Tuna ima veoma bogat nutritivni sastav, te spada u jedne od najzdravijih i najukusnijih morskih riba.Tehnološki proces pripreme i sušenja je strogo kontrolisan, bez dodatih sastojaka. Uz neki od naših recepata, sigurno ćete uživati u svakom zalogaju.

Raw & Smoked dimljena tuna će zadovoljiti i one kojima riba nije omiljeni izbor.

KVALITETNO

Pažljivo odabrani komadi čistog mesa tune prolaze prirodan proces konzervacije, dehidracije i dimljenja. Bez upotrebe veštačkih dodataka, oni se po pripremi pakuju u zaštitna pakovanja koja dugo zadržavaju originalan ukus, svežinu i kvalitet.

PRIRODNO

Prednost dimljene tunjevine jeste da traje duže od ribe pripremljene na drugi način, pošto dimljenje pomaže da se hrana prirodno sačuva. Bez termičke obrade i prženja u ulju, zadržava vitamine i hranljive materije. Svi Raw&Smoked proizvodi nastaju samo sa minimalnom količinom soli, dima i mnogo ljubavi.

AUTENTIČNO

Meso tune je kompaktno i puterastog ukusa, pa čak podseća na dobru šunku. Gotovo svako jelo u kojem se koristi dimljeni losos, može se napraviti i sa dimljenom tunjevinom, koja će se dopasti gotovo svima. Vrlo je zahvalna za kombinovanje, a uz malo prepečenog hleba, sa slanim puterom i odabranim vinom, zadiviće vas kompleksnošću i bogatstvom ukusa.

150g - 1,150,00 RSD