O nama
Posle više od 15 godina iskustva i rada u restoranima različitih internacionalnih kuhinja, šef Uroš Knežić je nastavio da radi ono što najviše voli i zna. To je potraga za novim kulinarskim izazovima i receptima koji će osvojiti mnoge ljubitelje i poznavaoce dobre hrane i vrhunskih ukusa.
Posle škole legendarnog šefa Stambola Geštamova i uspešne karijere šefa kuhinje, znanje i iskustvo Uroš je primenio u kreiranju jedinstvenih delikatesa, ovog puta u sopstvenoj proizvodnji.
Ideja za proizvode se rodila dok je radio na alternativnim metodama dimljenja u restoranima u kojima je bio šef. Sada svoju strast za kulinarstvom pretače u Raw & Smoked proizvode, koji se odlikuju kvalitetom, prepoznatljivošću i ukusom.
Sve korake i postupke pripreme i dimljenja, sprovodi u svojoj maloj manufakturi, gde se svaki deo procesa strogo kontroliše. Dimljenje na prirodnoj bukovini, u podnožju Avale, daje posebnu notu i autentičnost Raw & Smoked proizvoda.